ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Eylül 2016 22:11

Kars'ta 2 Araç Koyun Sürüsüne Daldı!: 35 Koyun Telef Oldu

Kars'ta 2 Araç Koyun Sürüsüne Daldı!: 35 Koyun Telef Oldu
Kars'tan Ardahan istikametine seyir halinde olan 2 araç yolun karşısına geçmekte olan koyun sürüsünün arasına dalarak 2 çobana ve koyunlara çarptı.
Kars Güncel- Edinilen Bilgiye göre saat 22:00 sularında Kars'tan Ardahan istikametine gitmekte olan 36 AR 900 ve 06 ED 3224 plakalı araçlar Kars Açık Ceza İnfaz Kurumu önündeki karayolundan karşıya geçmek üzere olan koyun sürüsünün arasına daldı. Olayın akşam saatlerinde ve havanın karanlık olmasından dolayı yoldan karşıya geçen koyun sürüsünü farketmeyen otomobillerin sürücülerinin koyun sürüsüne girmesiyle kaza meydana geldi.
Kaza yerine gelen trafik ekipleri karayolunu trafiğe kapattı.Koyun sürüsüne dalan araçlar koyunları yolun karşısına geçirmek isteyen 2 çobana ve koyunlara çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan çobanlara müdahale ederek, yaralılar ambulanslar ile Kafkas Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, meydana gelen trafik kazasında 35 adet küçükbaş hayvanın telef olduğu öğrenildi. Kazada telef olan 35 adet küçükbaş hayvan Karayolları ekiplerince iş makinesi ile kamyona yüklendi. Telef olan hayvanların kaldırılmasının ardından itfaiye ekipleri kaza alanında gerekli temizlik çalışmalarını yaptıktan sonra karayolu tekrar trafiğe açıldı.







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.