KARS Haber Girişi : 01 Mayıs 2017 15:39

Kars'ta 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlaması

Kars'ta 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlaması
Emek ve Dayanışma Platformu'nun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği miting alanına gelen çeşitli işçi sendikası üyeleri, HDP'liler ve CHP'liler yapılan konuşmaların ardından bolca halay çektiler.
Kars Güncel-Eğitim Sen Kars Şubesi Başkanı Çetin Koçyiğit burada yaptığı konuşmada, "Bizler; Düşünce ve ifade özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılmasını, Halkların eşit, özgür, bağımsız, demokratik bir Türkiye'de bir arada yaşamasını, Haklarımızın ve özgürlüklerimizin güvence altına alınmasını, Toplu Sözleşmeli, Grevli Sendikal Hak ve Özgürlüklerimizi Kullanmak İstiyoruz!" dedi.

HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman da, "Sadece 1 Mayıs değil, 365 günün tümünün her gününün bizim için 1 Mayıs olması gerektiğini ifade ediyor, 1 Mayıs'ın özgürlük, demokrasi ve eşitlik mücadelemizde bir mihenk taşı olmasını diliyor, 1 Mayıs'ın emekçi haklarımıza, işçi sınıfına, köylüye zafer getirmesini diliyor, hepinize bir kez daha başarılar diliyor saygı ve selamlarımı iletiyorum" diye konuştu.

CHP Merkez İlçe Başkanı Başkanı Onur Uludaşdemir ise, "CHP olarak bizler 1 Mayıs mücadele, birlik ve dayanışma günü emeğin, demokrasinin ve özgürlüğün bayramı olarak emekçi halkımızla birlikte meydanlardayız. Emeğin, dayanışmanın, özgürlüğün, demokrasinin ve barışın bayramını hep birlikte dalgalandıracağız. İşçilerimizin ve emekçilerimin 1 Mayıs'ın kutluyor, huzur ve barış içerisinde kutlayacakları bir gün diliyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Kafkas Haber Ajansı












Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.