KARS Haber Girişi : 01 Kasım 2016 18:42

Kars'lılar Bu Gece İçin DİKKAT!

Kars'lılar Bu Gece İçin DİKKAT!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu ve Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi özellikle Kars başta olmak üzere ilgilileri ve vatandaşları don olayına karşı uyardı.
Kars Güncel-Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu ve Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi, özellikle Kars olmak üzere akşam 19:12 saatleri itibariyle yapılan hava ölçüm raporlarına göre hava sıcaklığında meydana gelecek 4 ile 7 derecelik düşüş sebebiyle don olayının meydana gelebileceği konusunda uyarıda bulundu.
Kars'ta Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünün saat 19:12 itibariyle ölçülerinde -7 derece olan sıcaklığın gecenin ilerleyen saatlerinde dahada düşeceğinin öngörüldüğü bildirildi.
Akşam saatlerinden itibaren cadde ve sokaklarda bulunan su birikintilerinin ise buz tuttuğu, ayrıca araçların kullandığı yolların ise şimdiden buz tuttuğu da görülürken bu gece Kars için meydana gelebilecek don olayına karşı Kars'lı vatandaşların ve araç sürücülerin dikkat etmesi gerektiği bildirildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.