KARS Haber Girişi : 02 Nisan 2017 16:12

Kars'ın Olmayan Otoparkını'da Kapattılar

Kars'ın Olmayan Otoparkını'da Kapattılar
Karsın en büyük sıkıntılarından biri olan otopark sorunu ne yazık ki devam ediyor. Geçici de olsa var olan bir otoparkın kapatılması ve günler geçmesine rağmen açılmaması büyük tepkilere neden oluyor.
Kars Güncel-Faikbey Caddesi Zafer Apartmanı karşısında bulunan, vatandaşın uzun süredir otopark olarak kullandığı boş arazi Başbakan Binali Yıldırım'ın Kars mitingi gerekçe gösterilerek boşaltıldı. İki gün içinde Belediye Zabıta ekiplerince anons edilerek araçların dışarı alınmasıyla boşaltılan otopark günlerdir boş bekletiliyor. Otopark içinde oluşan tümsek ve çukurların düzeltilmemesi, çevresindeki çöplerin alınmamsı, Başbakan Yıldırım kente geldiğinde de içeri araç alınmaması tepkileri artırdı. Şimdi meydanın çocuklara kaldığı otoparkın açılmasını isteyen vatandaşlar, "Zaten şehrimizde otopark yok. Araçlarımızı nereye park edeceğimizi bilemiyoruz. Araç sayı da fazla ve zaman zaman pir park yeri bulabilmek için saatlerce trafikte ilerlemek zorunda kalıyoruz. Bir çok yere de ev veya işyeri sahipleri sandalye, duba, kürek ve daha değişik malzemeler koyarak park etmemizin önü kesiliyor. Bir yandan ev ve işyeri sahipleri park etmemizi önlerken diğer yandan da yetkililer buna bir çare bulmamakla önlüyorlar. Acilen bu parkın açılması gerek. Buradan yetkililere sesleniyoruz ve 'Açın Parkımızı' diyoruz." dediler.
Kaynak: Kafkas Haber Ajansı- Kars Olay

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.