KARS Haber Girişi : 16 Kasım 2016 10:41

Kars'ın Lojistik Köyü'nde Flaş Gelişme

Kars'ın Lojistik Köyü'nde Flaş Gelişme
Kars'ta yapılacak olan Lojistik köye ait acele Kamulaştırma Kararı Resmi gazetenin bugün ki sayısıyla yayınlanarak yürürlüğe girdi.
Kars Güncel- Kars'ta Bakü Tiflis Kars Demiryolu Projesi kapsamında yapılacak olan ve Kars'ta büyük bir oranda iş istihdamı sağlayarak Kars'ı ekonomik anlamda kalkındıracak olan Lojistik Köy'ün yapılacağı Paşaçayır Mahallesi ve Karacaören ve Cumhuriyet Köylerinde bulunan taşınmazlara ait acele kamulaştırma kararı Resmi Gazetede bugün yayınlandı.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ferhat serhat 01 Ocak 1970 02:00

    Biz Karslılar, bir kere daha yakaladığı fırsatı kaybetmek istemiyoruz. Çünkü Lojistik merkezi Erzurum'a kaptırdık. Erzurum bu dev projeyi ortak aklı kullanarak Kars'ın elinden almış ve 1. 2. Etap Lojistik merkezinin tüm idari ve diğer binaları bitmiş durumdadır. Lojistik merkezi Kars'a hala aradan 6. Yıl geçtiği halde daha ihale yapılacak diye oyalanmaktadır. Kars lojistik merkez konusunda treni çoktan kaçırmıştır. Siyasilerimiz sadece söylem yapmıştır. Ben 6. Yıldır bu konuyu Kars gündeminde tuttum keşke yanılsaydım? Lojistik merkez konusunda gerçekleri hep Kars halkından saklamışlardır. Sayın Bakan Sn. Milletvekili Kars cazibe merkezi olacak diyorsunuz ama biz Karslılar her zaman bu sözü duyarız politikacılardan: "bu şehrin makus talihini değiştireceğiz" diye. Bu söz söylendiği zaman her bir Karslı tebessümle bakıyor. Bugün söylemler geçmişte olduğu gibi çok güzel ama zaten Kars halkı bu söylemlerle aldatılmadı mı? Kars için Söylem çok maalesef İcraat şimdiye kadar yok. Kars'ın Bu Tarihi Fırsatı Kaçırılmamalıdır?

  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Merkeze bağli esenyazi koyü ve civar köyler icin kamulaştirma olacakti sonucundan haberi olan varmı

  • Muhsin Ağçay şehit ve gaziler dernek Başkanı 01 Ocak 1970 02:00

    Burda emeği olan herkese çok teşekkür ederim saygilarimla herseyi kars icin