ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Mart 2017 11:01

Kars'ın İnşaat Hırsızları Yakalandı

Kars'ın İnşaat Hırsızları Yakalandı
Kars'ta inşaattan piyasa değeri 2 bin 500 lira olan çeşitli malzemeler çalan bir kişiyi polis kıskıvrak yakaladı.
Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre V.G isimli şahsa ait Hafızpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapımı devam eden inşattan 2.500TL tutarında kalorifer Peteği ve Parke Kesme Makinesinin çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda, hırsızlık olayını 34 XX XXXX plakalı kiralık araç ile gerçekleştirdiği tespit edilen 1 erkek şüpheli şahıs yakalanmış ve Asayiş Şube Müdürlüğünde alınan ifadesinde bahse konu inşaattan 8 adet kalorifer peteği, 1 adet havlupan, 2 adet iç kapı ve 1 adet ahşap parke kesme makinesi aldığını ve bu malzemeleri kendisine ait iş yerine götürdüğünü beyan etmiştir. Şüpheli şahsın ev ve iş yerinde yapılan aramalarda ele geçirilen Maestro marka ahşap parke kesme makinesi ile 1 adet krem renkli ahşap görünümlü iç oda kapısı müşteki V.G'ye teslim edilmiştir.

Hırsızlık olayının şüphelisi erkek şahıs 21.03.2017 tarihinde mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmiş ve alınan ifadesinin ardından serbest bırakılmıştır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.