SİYASET Haber Girişi : 13 Şubat 2017 17:57

Kars'ın Eski Belediye Başkanı Mutluer Vatan Partisine Geçti

Kars'ın Eski Belediye Başkanı Mutluer Vatan Partisine Geçti
Kars'ın eski MHP'li Belediye Başkanı Tuncay Mutluer Vatan Partisi'ne geçti.
Kars Güncel- Kafkas Haber Ajansının haberine göre Kars'ın eski MHP'li Belediye Başkanı Tuncay Mutluer Vatan Partisi'ne geçti.

MHP KARS İL BAŞKANI YAVER ÖZCAN: "MHP İLE HİÇBİR BAĞI BULUNMAYAN BİRİSİDİR"

MHP Kars Eski Belediye Başkanı Tuncay Mutluer'in MHP'den istifa ederek Vatan Partisi'ne geçişinin ardından MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan bir açıklama yaptı.

Özcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Hasbel kader 1994 dönemi MHP'den Belediye Başkanlığı yapmış daha sonra 1999 yılı itibariyle partimizle yakından uzaktan alakası kalmamış ve bunun yanında bir çok partiye geçerek siyaset yapmış, bir dönem de yine bağımsız milletvekili adayı olmuştur. Ülkücü gelenekten gelmeyen ve MHP ile hiçbir bağı bulunmayan birisidir."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ASLI HAN 01 Ocak 1970 02:00

    MHP İÇİN ÇOK BÜYÜK KAYIP.

  • Murat 01 Ocak 1970 02:00

    Sn yaver bey siz kac senedir mhp catisi altindasin?ne zaman mhp,li oldun?

  • YLNIZ KURT 01 Ocak 1970 02:00

    VAH VAH ÇOKMU ZORUNA GİTTİ Y.ÖZCAN

  • EMİR HAN 01 Ocak 1970 02:00

    SENMİ MHP LİSİN.SENİN YAŞIN KADAR MUTLUER ÜLKÜCÜ VE MHP LİDİR.MUTLUERİ DEĞİL ŞU ANKİ BELEDİYENİN DURUMUNU ELEŞTİR.EL ETEK ÖPÜP AMAN DİLEDİĞİN GÜNLERİ UNUTMUŞA BENZİYORSUN.VAH VAH SANA

  • EMİR HAN 01 Ocak 1970 02:00

    DAHA DÜNE KADAR MUTLUERE ÖVGÜLER YAĞDIRIYORDUN Y.ÖZCAN.TUNCAY MUTLUER BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE RADİKAL KARARLAR ALARAK KARSIN TARİHİNİ DEĞİŞTİRMİŞ KALICI PROJELERE İMZA ATMIŞTIR.SEN NEYİNLE ÖVÜNÜYORSUN..