KARS Haber Girişi : 20 Ocak 2017 21:22

Kars'ın Elektrik ve Telekom Sorunları İçin Toplantı Yapıldı

Kars'ın Elektrik ve Telekom Sorunları İçin Toplantı Yapıldı
Kars Elektrikçiler Elektronikçiler Odası, elektronik ve elektrikle uğraşan meslek erbapları, Aras Edaş il müdürlüğü yetkilileri ve Türk Telekom il müdürlüğü yetkilileri bir araya geldi.
Kars Güncel-Kars Elektrikçiler Elektronikçiler Esnaf Odası öncülüğünde düzenlenen organizasyonlar odanın elektronik ve elektrikle uğraşan meslek erbapları, Aras Edaş il müdürlüğü yetkilileri ve Türk Telekom il müdürlüğü yetkilileri istişare toplantısında bir araya geldi.
Kurumların ve mesleğe dair çalışanların sorunlarını çözmek amacıyla Kars Doğuş Ocakbaşı Restoran'da düzenlenen istişare toplantısında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Kars Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Metin İzkübarlas ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Aras Edaş Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel, Aras Edaş Kars İl Koordinatörlüğü Müşteri Teknik Hizmetleri Müdürü Seyran Kan, Türk Telekom Kars İl Müdürlüğü yetkilileri, oda yöneticileri ve üyeleri katıldı. 
Toplantının açılışında konuşan Elektrikçiler Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Metin İzkübarlas, "Odamızın kuruluş amacından biriside meslektaşlarımın mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, teknik ihtiyaçlarını karşılamak meslektaşlar arasında dayanışmayı sağlamak dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak. Bu anlamda ilimizde bulunan kamu kuruluşlarıyla istişare halinde koordineli bir şekilde çalışmak her iki taraf için de ve vatandaşların hizmet alımı noktasında da oldukça önemli. Bu anlamda bugün aramızda bulunan Aras Edaş yetkililerine, Türk Telekom İl Müdürlüğü yetkililerine ve siz değerli oda üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.
Aras Edaş Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel ve Türk Telekom İl Müdürlüğü'nden yetkililerin de birer konuşma gerçekleştirdiği istişare toplantısında Kars Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası üyeleri de fikirlerini paylaştılar. Karşılıklı fikir alışverişi ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantının sonunda Elektrikçiler Elektronikçiler Esnaf Odası Metin İzkübarlas, odanın çalışmalarında büyük emek sarf eden Elektrikçiler Elektronikçiler Esnaf Odası Genel Sekreteri Yücel Çitgez'e plaket takdiminde bulundu.
'Odamızın cefakar ve fedakar çalışanı Genel Sekreterimiz Yücel Çitgez'e sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum' diyen Elektrikçiler Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Metin İzkübarlas, "Yaptığı katkılardan, çalışmalardan dolayı bu plaketi ve takdiri sonuna kadar hak eden değerli kardeşimiz Yücel Çitgez'e şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin çalışmalarında da iş başlama bitirmeye kadar yanınızda olan ve her işimize koşturan Yücel Çitgez'e sizlerin huzurunda plaketlerini takdim etmek istiyorum." İfadelerine yer verdi. 
Elektrikçiler Elektronikçiler Esnaf Odası tarafından düzenlenen istişare toplantısı yemekle sona erdi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.