YAŞAM Haber Girişi : 29 Mayıs 2017 12:25

Kars'ın Bitmek Bilmeyen Otopark Sorunu

Kars'ın Bitmek Bilmeyen Otopark Sorunu
Kars'ta yıkılan Atatürk İş Merkezinin yerinde faaliyete sokulan otopark her geçen gün başka bir sorunla gündeme geliyor.
Kars Güncel-Otoparktaki çakur ve çukuru artık yazmıyoruz çünkü hem kimse takmıyor, hem de sorumlu muhatap bulunamıyor. Şu anda son olarak müftülüğe devredildiği öğrenilen alanda ne gibi bir çalışma yapılacağı ise belirsizliğini koruyor.

Özellikle hafta içi her gün otoparkın kamyonlardan geçilmemesi sıkıntıyı artırıyor. Hafta sonralı çekilen kamyonlar bazen hafta boyunca öylece bırakılıyor. Bu da günübirlik park için alana giren araçlara ve sürücüleri zor anlar yaşatıyor.

Hatta bazı vatandaşlar, "Eee oldu oldu birde getirip TIR yanaştırsanız hatta uçak bile indirseniz fena olmaz" diyerek "Burası otopark mı kamyon garajı mı. Kaldırın kamyonları millet arabasını çeksin be kardeşim" şeklinde tepkilerini dile getirerek yetkililere seslendiler. Kafkas Haber Ajansı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.