KARS Haber Girişi : 11 Eylül 2017 16:10

Kars'ı, Karslıyı Hiç Ama Hiç Terk Etmeyen Birileri Var!

Kars'ı, Karslıyı Hiç Ama Hiç Terk Etmeyen Birileri Var!
AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey her fırsatta Ankarayı değil Karsı tercih ederek Kars merkezde köylerinde ilçelerinde gezmedik yer çalmadık kapı dinlemedik sorun bırakmıyor.
Kars Güncel(ÖZEL HABER)-Kars'ın bütün sorunlarıyla ilgilenen Kars'ta bulunduğu her zaman vatandaşla iç içe olan Ak Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey dur durak bilmeden adeta Kars'ın Karslının sorunlarıyla dertlenip o sorunları kendi sorunlarıymış gibi çözmeye çalışıyor. 

Kars'ın en ücra köyünü dahi sorduğunuz an daha laf bitmeden köyün sorunun ne olduğunu ve çözüm için neler yapıldığını anlatan Beyribey Kars'ın her alanına hâkim ve sorunları yerinde giderek çözmeye çalıştığı görülüyor. 
Vekillikten önce doktorluk yapan Milletvekili Selahattin Beyribey sağlık alanında da adeta Kars'ın sağlık bakanıymış gibi sağlık alanında da sorunlara anlık müdahale ederek çözüme kavuşturmak için büyük çaba gösteriyor. 
Genç yaşlı büyük küçük demeden her kesime ulaşmaya çalışan Beyribey vatandaşın sorunlarıyla birebir ilgilenmeyi ihmal etmiyor. 
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın Bakan olmasıyla birlikte Kars'a daha çok yatırım gelmesi anlamında elini güçlendiren Beyribey Ayrıca Bakan Arslan'ın Bakanlık gücünden de güzel şekilde Kars adına yararlanmayı bir fırsat bilip Ulaştırma Bakanlığı ve Bakan Arslan'ın faktörünü de unutmayıp yerinde ve tam zamanında kullanmayı biliyor.  
Ak Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'in Kars'ta bulunduğu süre içerindeki ziyaretlerden bir kaçı.

Kaynak: Karsolay

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Kars halkı olarak Biz beyribeyin samimiyetini biliriz. Kendi akrabaları için yaşar halka da sahte gülücükler atar.