GÜNDEM Haber Girişi : 26 Ekim 2017 14:50

Kars36Spor'dan Vali Doğan'a Teşekkür Ziyareti

Kars36Spor'dan Vali Doğan'a Teşekkür Ziyareti
Kars Valisi Rahmi Doğan,Kars36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız'ı ve Kars36Spor kafilesini makamında kabul etti.
Kars Güncel-Kars Valisi Rahmi ziyaret sırasında bir konuşma yaparak, galibiyetten dolayı Türkiye'deki tüm Karslıların sevinç yaşadığını hatırlatarak, 'Güzel bir heyecan Kars 5. tura yükseldi. Tebrik ediyorum, yokluk içerisinde faaliyette bulunduğunuzu sıkıntılarınızın olduğunu biliyorum.' dedi.

Kars 36 Spor'a her zaman destek olmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Vali Doğan, 'Geçen düzenlediğimiz destek gecesinde hayal kırıklığı yaşadık. 200 kişiyi davet ettim ancak 20 kişi geledi. Gelen 20 kişiye de ayrıca teşekkür ediyorum. Gönül verip oraya gelmeleri bile bizim için yeterliydi. Futbol şehirlerin birlik ve bütünlüğü kardeşliğidir, insanları birbirine bağlar.' açıklamasında bulundu.

VALİ DOĞAN  'SİZİ SEVEN SESSİZ BÜYÜK BİR GRUP VAR'
Kars Valisi Rahmi Doğan KarsSpor'un başarısının herkesi mutlu edeceğini ve bundan dolayı da iş adamları ve esnafın da destek olması gerektiğini vurgulayarak, 'Şunu bilin sizi seven sessiz büyük bir grup var. Bu grup Karslı gençler, Kars'ın sevdalısı insanlar, kadınlar kızlar, sizin arkanızda size dua eden sizin başarınızla mutlu olan, sevinen bir gurup var. Para vermeyen destek olmayanlar olabilir önemli değil ama siz gönlünüzü yüreğinizi ortaya koydunuz başarı elde ettiniz bu mutluluğu bu şehre yaşattınız bundan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Bu takıma sahip çıkalım, sosyal medyada fotoğraf çektirirken, poz verirken değil bu işe herkes gücü kadarınca elinden ne geliyorsa destek olsun.' şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.