SPOR Haber Girişi : 05 Kasım 2017 23:51

Kars36 Spor: 4 Çatıksuspor: 0

Kars36 Spor: 4 Çatıksuspor: 0
Kars Kafkas Üniversitesi Abamüslüm Güven Stadyumunda oynanan maçı Kars36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu birlikte izledi.
Kars Güncel-Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Kars36 Spor, kendi sahasındta ağırladığı Çatıksu Gençlikspor'u 4-0 mağlup etti.  Harbiler Taraftar grubu ve yüzlerce Kars36 Spor hayranının stadı doldurduğu maçta Kars36 Spor 90 dakika boyunca üstünlüğü elinde tuttu. Son zamanlarda Ziraat Türkiye Kupası'nda da 5. Tura çıkarak adını tüm Türkiye'ye duyuran, ulusal basının ve spor gazetelerinin de saygalarında geniş verdiği Kars36 Spor'un başarının lig maçlarına da yansıması büyük heyecan yaşattı.

Kars36 Spor, Çatıksu Gençlikspor maçında da oyun üstünlüğünü sürekli elinde tutarak Karslıların gönlünde taht kurdu.

Maç sonrası açıklama yapan Kars36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, hedeflerinin şampiyon olmak olduğunu bölertirek, artık Kars36 Spor'un ciddi anlamda maddi ve manevi dekteklenmesi gerektiğini söyledi. İnsanların artık haber sitelerinde bolca verdikleri mesajları icraata dökmeleri gerektiğini de kaydeden Yıldız, "Vakit destek vaktidir, vakit başarının yukarılara taşınması vaktidir, vakit Kars'ın sporuna topyekün sahip çıkma vaktidir. İşte zaman bu zaman. İşte Kars36 Spor, işte Kars. Hep birlikte el ele, omuz omuza vererek takımımızı laık olduğunu yere getirmemiz gerek. Bunun için düşünecek vaktimiz yoktur. Buraya kadar bütün zorluklara göğüs gererek geldiz. Sahipsiz kaldık, desteksiz kaldık. Karssporumuzu yalnız bırakmlayalım." dedi.

GOLLER

Dk 27 Bulut Akbas

Dk 49 Emrah Turan

Dk 65 Yusuf Tansel

Do 74 Hakan Tice

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) ? KAFKAS HABER AJANSI


HABER VİDEOSU 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.