KARS Haber Girişi : 09 Kasım 2018 09:46

Kars Yazısının İçindeki Ayyıldız’ın Işıkları Söndü!

Kars Yazısının İçindeki Ayyıldız’ın Işıkları Söndü!
Kars Valiliği tarafından Kars Kalesi Eteklerine yaptırılan ve ortasında KARS yazısı bulunan ışıklı tabelanın ışıkları 1 ay dayanabildi.

Kars Güncel / ÖZEL- Geçtiğimiz Eylül Ayı sonlarında Kars Valiliği tarafından açılışı yapılan Bisiklet Parkuru içindeki KARS ortasında bulunan AY YILDIZ'ın ışıkları bilinemeyen bir nedenle söndü. Özellikle vatandaşların uğrak mekânı olan ve ayrıca gece Kars Kalesini arkasına alan şehir yazsının ortasında AY YILDIZ'ın ışığı yanmaması ise parkura gelen vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Daha parkurun açılmasından 1 ay yeni geçmesine rağmen özellikle Türk Bayrağı'nın ışıklarının yanmaması ise akşam saatlerinde fotoğraf çekilmek için gelen vatandaşları derinden üzüntüye boğuyor.
Bizle de buradan Kars’ı yönetenlere, Kars Valisi Sayın Türker Öksüz’e Özel İdare Genel Sekreteri Zafer Yiğit’e sesleniyoruz. DÜN GECE KARS YAZSININ İÇİNDEKİ AY YILDIZ’IN  IŞIKLARI SÖNDÜ HABERİNİZ VAR MI?

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • .... 01 Ocak 1970 02:00

    Aynı gün yaptırdım kardeşim.

  • Olur böyle 01 Ocak 1970 02:00

    Ersin çabuk yaptır