ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Mayıs 2017 17:36

Kars ve 19 İlde FETÖ Operasyonu

Kars ve 19 İlde FETÖ Operasyonu
Kars'ta FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon yapılıyor. Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından haklarında gözaltı kararı bulunan kişilerin ev ve işyerlerine operasyon yapıldı.
Kars Güncel-Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında, 81 ilde örgütün Emniyet mahrem yapılanmasına üye olduğu iddia edilen şahıslara operasyon düzenlendi. 
Kars'ta FETÖ Terör Örgütü'nün mahrem yapılanmasıyla ilişkili oldukları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı bulunan ve tamamının askeri personel olduğu öğrenilen kişilerin gözaltına alınması için düğmeye basıldı. Kars'ta askeri personele yönelik düzenlenen operasyonda rütbeli 5 askeri personel gözaltına alındı.

Öte yandan dün Tekirdağ Merkezli olarak 20 ilde gerçekleştirilen operasyonda Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, hakkında gözaltı kararı bulunan 26 kişinin yakalanması için düzenlenen operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 11'i tutuklandı, bir kişi de etkin pişmanlık hükmünden faydalanarak serbest kaldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.