YAŞAM Haber Girişi : 19 Ocak 2021 19:44

Kars Valisi Türker Öksüz Gönülleri Fethediyor

Kars Valisi Türker Öksüz Gönülleri Fethediyor
Kars Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz Kars'ta devam eden projelerin takibinin yanı sıra vatandaşların evlerine ziyaretlerde bulunarak taleplerini dinleyerek dertlerine ortak oluyor. İşte Vali Öksüz'ün bir günlük çalışma programından bazı detaylar.
Kars Valisi Türker Öksüz Gönülleri Fethediyor

Kars Güncel- Kars'ta göreve geldiği günden beri vatandaşların gönlünde yer eden Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz makamında oturmuyor. Kentte yapımı devam eden proje çalımalarını sık sık yakından takip eden Vali Türker Öksüz, bugün vatandaşların evlerine misafir oldu.

Vatandaşlara Ev Ziyareti
Pandemi kurallarına dikkat ederek buldukları her fırsatta sosyal amaçlı ziyaret ve temaslarına devam eden Kars Valisi Türker Öksüz önce Arığ ailesinin misafiri oldu. Ziyarette Vali/Başkan Türker Öksüz aile bireyleriyle bir süre sohbet ederek, Devletin her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu belirtip ailenin sorun ve taleplerini dinleyerek çeşitli hediyeler verdi.

Soğuk Havada Çalışan Ekiplere Ziyaret
Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz daha sonra köy yollarında ulaşımın aksamaması için gece-gündüz, özveriyle çalışan İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek, halka hizmet adına yaptıkları bu zorlu görev için teşekkür ederek başarılar diledi.

Polis Evi Restorasyon Çalışmaları İncelemesi
Vali/Başkan Türker Öksüz daha sonra Faikbey Caddesi üzerinde bulunan eski İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının restore edilerek Polisevi olarak hizmete sunulacağı proje çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaların son surumu ile ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.