KARS Haber Girişi : 27 Şubat 2019 17:07

Kars Valisi Türker Öksüz'den Öğretmenlere Çağrı

Kars Valisi Türker Öksüz'den Öğretmenlere Çağrı
Kars Valisi Türker Öksüz bugün gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde öğretmenlere çağrıda bulunarak; "Sizleri, Kars’ın eğitim durumunu yükseltmeye çağırıyorum" dedi.
Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz 2023 Eğitim Vizyonu toplantısı sonrasında okul ziyaretlerine başladı.

Kars İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun ile birlikte bugün Halitpaşa İlkokulu ve Yenişehir Ortaokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Öksüz burada okulda görevli öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada; Eğitimin en önemli unsurlarından birisi de öğretmenlerdir. Okul yöneticisi ve öğretmenler, sorumlu oldukları okulların başarısı için, “herkes kendi evinin önünü süpürecek” mantığıyla hareket etmelidir. Okul sizin kalbinizde olmalı. Son on, on beş yıllık süreç içerisinde okullarımızın donanımı, fiziki imkânları, teknolojik imkânları arttı. Ama sonuçta bu sistemi işletecek olan sizlersiniz." dedi.

Kars Valisi'nden Öğretmenlere Çağrı
Vali Öksüz konuşmasına şöyle devam etti; "Sizleri, Kars’ın eğitim durumunu yükseltmeye çağırıyorum. Hepimiz, görevimizin sorumluluğunun bilinci ile hareket edelim. Öğrencilerimizin kalbine, ruhuna dokunalım. Öğrencilerimizle, veliler ile birlikte yaşamayı bir alışkanlık haline getirelim. Başarıya giden bu yolda sizlerin de istekleri olacaktır. Yapılacak çalışmalar için eksikler ve ihtiyaçlar konusunda her zaman sizlerin yanındayız. Gayretimizi arttırmamız, hep birlikte bir sinerji yaratmamız lazım. Bu sinerjiyi yaratırsak başarılı olmamamız için bir neden yok. Bundan sonra hedefimiz, eğitimde Türkiye ortalamasının üstüne çıkmış, mümkünse ilk sıralarda kendisine yer bulmuş bir şehir olmalıdır.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.