KARS Haber Girişi : 20 Nisan 2018 20:01

Kars Valisi Rahmi Doğan Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kars Valisi Rahmi Doğan Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
Kars Valisi Rahmi Doğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu ve Yenişehir Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirdi.
Kars Güncel- Kars Valisi Rahmi Doğan 23 Nisan programları kapsamında okul ziyaretlerine devam ediyor. İlk ziyaretini Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokuluna gerçekleştiren Vali Doğan, burada anasınıfında öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin aktivite ve oyunlarını izleyen Sayın Valimiz daha sonra diğer sınıfları gezerek, öğrenciler ile bir süre sohbette bulundu.
 
Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayan Sayın Valimiz, daha sonra okul yönetici ve öğretmenleriyle toplantıda bir araya geldi.
 
Toplantıda, okul yöneticilerinden okul hakkında bilgi alan Kars Valisi Doğan, öğretmenlerden öğrencilerini, milli ve manevi değerlerine bağlı, temel insani değerleri benimsemiş, vatanına milletine bağlı, insanlara faydalı bireyler olarak yetiştirmeleri isteğinde bulunarak, okuldan ayrıldı.

Daha sonra Yenişehir Ortaokuluna geçerek Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) tarafından başlatılan “Bir Poliçe Bir Fidan Her Köy Bir Orman” Projesi kapsamında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce düzenlenen fidan dikim programına katıldı.
 
Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Kars Valisi Rahmi Doğan programda yaptığı konuşmada; Devletimizin geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi için tüm imkânlarını seferber ettiğini belirterek, eğitim alanında yapılan yatırımlara vurgu yaptı. İçinde bulunduğumuz Ulusal Egemenlik Haftasının önemine vurgu yapan Sayın Valimiz konuşmasını, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak sonlandırdı.
 
Vali Rahmi Doğan, konuşmasının ardından “Bir Poliçe Bir Fidan Her Köy Bir Orman” projesi kapsamında hazırlanan fidanların dikimini yaparak, fidanlara can suyu verdi. 
 
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) tarafından başlatılan “Bir Poliçe Bir Fidan Her Köy Bir Orman” projesi kapsamında bu yıl ilimizde 23 okulda toplam 2500 fidan öğrencilerin elleriyle toprakla buluştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.