KARS Haber Girişi : 11 Mayıs 2018 22:12

Kars Valisi Rahmi Doğan'dan Müjde

Kars Valisi Rahmi Doğan'dan Müjde
Kars Valisi Rahmi Doğan, Çıldır Gölümüz yelken için çok uygun bir göl, rüzgarı olan bir göl dolayısıyla burada bir kulüp açarak yöre insanına çocuklarımıza da yeni bir spor dalı açmış olacağız" dedi.
Kars Güncel- Kars Valisi Rahmi Doğan, "Çıldır Gölümüz yelken için çok uygun bir göl, rüzgarı olan bir göl dolayısıyla burada bir kulüp açarak yöre insanına çocuklarımıza da yeni bir spor dalı açmış olacağız" dedi. 

Doğan, Atatürk İlkokulu'nda Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yıl sonu el sanatları sergisinin açılış programına katıldı. Serginin açılışını yapan Vali Doğan, yapılan çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. 

Kars Valisi Rahmi Doğan, programda yaptığı konuşmada, sergide emeği geçenlere teşekkür ederek, "Ellerine sağlık güzel çalışmalar yapıldı. İnşallah seneye halı kilim üzerine biraz yoğunlaşmak istiyoruz. Gelecek yılda da güzel çalışmalar yapacağız, tebrik ediyorum." dedi. 

Çıldır Gölü'nde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Doğan, "Yelken Federasyonuyla geçen sene 20 kişilik bir ekip oluşturmuştu. 2 hocamızı da görevlendirmiştik. Bunlar Yelken Federasyonuyla birlikte bir yıldır eğitimlerini aldılar ve tamamladılar. Bize bir proje gönderdiler Deniz Ticaret Odasıyla birlikte Yelken Federasyonu çıldır gölünde bize hibe edecekleri yelkenleri de hazır hale getirdiler. Çok kısa süre içerisinde yelkenleri barınabileceği bir alan yapacağız Haziranın sonuna yetiştiririz diye düşünüyorum. orada kulübümüzü açacağız. Geçen sene bakanımız sağolsun kabotaj bayramını çıldır gölünde kutlamıştık kanolar, yelkenler gelmişti güzel bir görüntü olmuştu. Ayrıca Çıldır Gölümüz yelken için çok uygun bir göl, rüzgarı olan bir göl dolayısıyla burada bir kulüp açarak yöre insanına çocuklarımıza da yeni bir spor dalı açmış olacağız. Kısa sürede oraya faaliyete geçireceğiz, orayı renklendireceğiz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kars 36 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın valim Allah Sizden Her zaman Razı Olsun Ananıza Babanıza Rahmet

  • Belediye Personeli 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Valim birdeşu Belediye ye bi el atsanız 2 ay oldu Maaş alamıyoruz