KARS Haber Girişi : 11 Ocak 2018 12:02

Kars Valiliği Personel Alımları İçin Mülakat Tarihlerini Açıkladı

Kars Valiliği Personel Alımları İçin Mülakat Tarihlerini Açıkladı
Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'na alınacak Sosyal Yardım İnceleme ve Büro Görevlisi Alımlarına ilişkin mülakat tarihlerini açıkladı.
Kars Güncel- Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'na alınacak Sosyal Yardım İnceleme ve Büro Görevlisi Alımlarına ilişkin mülakat tarihlerini açıkladı.

Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada; şöyle denildi.
MÜLAKAT SINAVI TARİHİ , SAATİ VE YERİ
 
Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlileri için: 23.01.2018 tarih ve saat 10:00’da Kars Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Toplantı Salonunda,
 
Büro Görevlileri için: 23.01.2018 tarih ve saat :14:00’de Kars Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Toplantı Salonunda,

MÜLAKATA KATILACAKLARDAN  İSTENİLECEKLER
 
- Mülakat sınavına katılmaya hak kazanan  adaylar kendi el yazıları ile 300 kelimeyi geçmeyecek şekilde özgeçmişlerini yazıp; mülakat komisyonuna sunacaklardır.
 
MÜLAKATI GEÇEN ADAYLARDAN  İSTENİLECEKLER
 
- Mülakat Komisyonunca yapılacak değerlendirme sonrasında belirlenecek olan listede bulunan adaylardan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu tanzim edilmiş şekilde   talep edilecek olup iş başlatma  yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucuna göre yapılacaktır.

MÜLAKAT DEĞERLENDİRMESİ  KONU BAŞLIKLARI
 
Mülakat sınavına katılan adaylar aşağıda belirtilen konu başlıklarına göre ayrı ayrı 100 puan üzerinden değerlendirilecek olup; 70 ve üzeri puan alan adaylardan en yüksek puan alan adaylar sıralanarak kadro sayısına göre alım yapılacaktır.
 
- Sosyal İletişim becerisi ( İfade Kabiliyeti, Temsil Kabiliyeti, İkna Kabiliyeti, Bilimsel ve Teknolojik Gelişmelere Açıklığı, )
- Mezun olduğu alana bilgi düzeyi 
- Genel Kültür
- Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Genel Mevzuatı
- Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Genel İşleyişi
 
İLANEN DUYRULUR
 
MÜLAKATA HAK KAZANANLARIN LİSTESİ
 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.