ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Mart 2017 22:07

Kars Teksasa Döndü, 3 Adet Tabanca Ele Geçirildi

Kars Teksasa Döndü, 3 Adet Tabanca Ele Geçirildi
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş uygulamalarında şüpheli şahıslar üzerinde 3 adet tabanca ve bu tabancalara ait 32 adet mermi ele geçirdi.
Kars Güncel- Operasyon kapsamında Bayrampaşa Mahallesi'nde 5 aracın tekerleklerine ateş eden şahıslara yönelik çalışma başlatıldı. Bu kapsamda, 2 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekiplerice yakalandı. Şahıslarda yapılan aramalarda olayda kullanılan 1 adet 7,65 mm tabanca ve şarjör içerisinde 8 adet 7,65 mm fişek ele geçirildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü önünde de şüpheli şahıslara yönelik yapılan aramada 1 kişi üzerinde bir tabanca ile 8 fişek ele geçirildi. Çalışmalar kapsamında suça sürüklenen 1 çocukta aramada da 1 adet 9 mm tabanca, bu tabancaya ait  2 şarjör ve 16 adet 9 mm fişek yakalandı.

Kars'ta şüpheli şahıslar üzerinde kontrol yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri eski otogar civarında umuma açık bir iş yerinde yapılan uygulamada, 1 kişinin üzerinde 1 adet 9 mm tabanca, şarjör ve 8 fişek yakaladı.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.