KARS Haber Girişi : 19 Ocak 2018 18:53

Kars'ta Yeni PTT Şubesi Açıldı

Kars'ta Yeni PTT Şubesi Açıldı
Kars'ta PTT Cumhuriyet Şubesi'nin açılışı Bakan Ahmet Arslan tarafından gerçekleştirildi.
Kars Güncel- Kars'ta PTT Cumhuriyet Şubesi'nin açılışı Bakan Ahmet Arslan tarafından gerçekleştirildi.
Bugün havayolu ile Kars'a gelerek bir dizi açılış gerçekleştiren Bakan Arslan'ın Kağızman ziyeri sonrasında bir başka açılışı gerçekleştireceği nokta Kars Merkez oldu. Eski Telekom Başmüdürlüğü hizmet binası yıkılarak yerine PTT Cumhuriyet Şubesi yapılmış, bugün ise Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından Kars'a hizmet vermesi üzere PTT Cumhuriyet Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programında önce PTT Mehteran takımının sunduğu gösteri sonrasında istiklal marşı ve saygı duruşunun ardından yapılan protokol konuşmaları sonrasında PTT Cumhuriyet Şubesi kurdela kesilerek hizmete sunuldu.
Buradaki program sonrasında Bakan Arslan ve beraberindekiler PTT İl Müdürlüğü binasına geçerek burada oluşturulan PTT Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette Bakan Arslan çağrı merkezi görevlisinin yerine geçerek yapılan başvuruya cevap verdi. Bakan Arslan PTT Çağrı Merkezi'ni arayan vatandaşa kendisini tanıtsa da inandırması zor olurken, arayan vatandaşın bunun bir şaka olabileceğini belirtmesi bulunanların gülümsemesine sebep oldu. Bakan Arslan yaptığı görüşmede vatandaşın kargosunun nerede olduğunu sistem üzerinden kontrol ederek, arayan vatandaşa bilgi aktardı. Daha sonra hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından Bakan Arslan buradan ayrılarak Kars Valiliği'ne geçti. 
Açılış ve ziyaret programında Bakan Arslan'a AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, PTT Genel Müdürü eşlik etti.










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.