YAŞAM Haber Girişi : 01 Temmuz 2018 15:58

Kars'ta Vatandaş Susayan Köpeğe Elleri İle Su İçirdi

Kars'ta Vatandaş Susayan Köpeğe Elleri İle Su İçirdi
Kars'ta sıcak havada susayan köpeğe vatandaş elleri ile su içirdi. Olayı gören çevre sakinleri durum karşısında duygulanarak yapılan davranışı takdirle karşıladı.
Kars Güncel- Kars'ta hava sıcaklığının öğle saatlerinde etkisini giderek arttırması sonrasında sokak hayvanları susuzluk sorunu ile karşılaştı.
Hava sıcaklığının 28-30 dereceye ulaştığı öğle saatlerinde Bülbül Mahallesi Namık Kemal İlköğretim Okulu önünde kaydettiğimiz görüntülerde sıcaktan susamış köpeğe ailesi ile birlikte gezintiye çıkan vatandaş elleri ile su içirme anları kaydedildi.
Erdal Altay isimli 45 yaşındaki vatandaş; ailesi ile birlikte haftasonu gezmesi için evlerinden çıkarak kent merkezine doğru gittiklerini, yanlarına yaklaşan sokak köpeğinin çocuklarının elinde bulunan pet şişe içerisindeki suya baktığını görmesi üzerine susamış olabileceğini tahmin ettiğini ve avucuna su dökerek köpeğe su içirdiğini" belirtti.
Sosyal medya hesaplarımızda yayılan ve kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntüler izleyenleri duygulandırırken, Erdal Altay yaptığı davranış hayvanseverler tarafından da takdirle karşılandı.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.