KARS Haber Girişi : 05 Eylül 2018 18:25

Kars'ta Vali Yardımcılarına Veda Programı

Kars'ta Vali Yardımcılarına Veda Programı
1 Eylül 2018 Tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığının 2018/157 Sayılı Kararnamesi ile görev yerleri değişen Vali Yardımcılarına veda programı düzenlendi.

Kars Güncel-Kars Valisi Rahmi Doğan, 1 Eylül 2018 Tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığının 2018/157 Sayılı Kararnamesi ile görev yerleri değişen Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın,  Susuz Kaymakamı Yusuf İzci ve Akyaka Kaymakam Vekili Doğukan Mızrak için düzenlenen veda programına katıldı.
 
Düzenlenen programa; Kars Valisi Rahmi Doğan eşi Gülden Gülüzar Doğan, Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın, Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, Akyaka Kaymakam Vekili Doğukan Mızrak, Digor Kaymakamı Mustafa Güngör, Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Selim Kaymakamı Zafer Yiğit katıldı.
 
Programda kısa bir konuşma yapan Vali Doğan, birkaç gün içerisinde Kars'tan ayrılarak yeni görev yerlerine gidecek olan Mehmet Halis Aydın ve Yusuf İzci ve Doğukan Mızrak’a yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
 
Düzenlenen veda programı toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.