ASAYİŞ Haber Girişi : 27 Ağustos 2018 17:15

Kars'ta Trafik Kazası 3 Yaralı

Kars'ta Trafik Kazası 3 Yaralı
Kars'ta iki aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, her iki otomobilde maddi hasar meydana geldi.
Kars Güncel- Kars'ta akşam saatlerinde İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesi ile Taşlı Harman Caddesi'nin kesiştiği kavşakta iki araç çarpıştı. 
Osman B. idaresindeki 36 EU 745 plakalı otomobil ile İdris K. idaresindeki 25 EN 568 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araçta savrularak yol kenarındaki kaldırımlara çarparak durabildi. Olayı gören çevre sakinleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza alanına gelen sağlık ekipleri her iki araç içerisinde bulunan yaralı yolcular Necmettin E. , Naciye E. ile Eyüp A. ambulansla Kars'ta bulunan hastanelere kaldırıldı.
Polis ekiplerinin inceleme çalışması sonrasında kazaya karışan araçlar çekici ile yoldan kaldırılarak karayolu araç trafiğine tekrar açılırken, olayın meydana geldiği alanda oynayan çocuklara zarar gelmemesi vatandaşlar tarafından beyan edilerek yetkililerden bu kavşağa çözüm bulunmasını talep ettiler.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.