ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Nisan 2019 21:46

Kars'ta Tır Alev Alev Yandı

Kars'ta Tır Alev Alev Yandı
Kars'ta yük almak için tren garında yük almak için bekleyen tır alev alarak yandı, yangında tır sürücüsü yara almadan kurtuldu.
Kars Güncel- Kars'ta akşam 21:00 sıralarında tren garı içerisine yük almak için gelen tır alev alarak yanmaya başladı.
Kars'ta meydana gelen yangında tır tamamen kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre akşam 21:00 sıralarında yük almak için peron kısmına gelen idaresindeki İbrahim İpto idaresindeki 76 DE 843 plakalı tır bir anda alev alarak yanmaya başladı. Durum karşısında sürücü hemen araçta bulunan yangın söndürme tüplerini kullanarak yangını söndürmeye çalışsa da başarılı olamadı. Çevre sakinleri yangını itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tır yangınına müdahale etmeye çalıştı. Tırda bulunan yakıt depolarına da sıçrayan yangın aracın kupa kısmını tamamen sardı. İtfaiye ekiplerinin müdahaleleri sonrasında araçta çıkan yangın kontrol altına alınabildi.
İtfaiye ekipleri daha sonra araçta soğutma çalışması yaptı. Olayla ilgili olarak açıklama yapan sürücü İbrahim İpto; "Buradan yük yükleyip Gürcistan'a gidecektim. Arabadan indiğimde aracımın birden alev aldığını gördüm. Yangın söndürme tüpüyle müdahale ettim başarılı olamadım. İtfaiye ekipleri geldi müdahale etti yapacak birşey yok."dedi.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.