ASAYİŞ Haber Girişi : 09 Ocak 2020 12:31

Kars'ta Sokak Köpekleri Faikbey Caddesinde Gençlere Saldırdı

Kars'ta Sokak Köpekleri Faikbey Caddesinde Gençlere Saldırdı
Kars'ta gece saatlerinde sahipsiz sokak köpekleri caddeden geçen iki gence saldırdı. Köpek saldırısına uğrayan gençlerden birisi köpek saldırısından kaçarken yere düşerek kafasını kaldırıma vurdu.
Kars Güncel- Kars'ta Faikbey Caddesi'nde dün gece saat 22:30 sıralarında iki genç köpek saldırısına uğradı.

Çalıştıkları işyerinden çıkan gençler Faikbey Caddesi üzerinden geçerken bir anda sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerden kurtulmak için koşmaya başlayan gençler sığınmak için açık işyeri gördüler. Gençlerden biri köpek saldırısından kurtularak işyerine sığınırken, diğer gencin ayağının kayması sonucu yere düşerek kafasını kaldırıma çarptı.

Daha sonra kendisini yerden kaldırmayı başarabilen genç saldırgan köpeklerden kurtulmak için cadde üzerinde ki işyerine sığındı. 

Kars'ta vatandaşlar sokak hayvanlarının yetkili kurumlar tarafından rehabilite edilmesi ve onlarında bu zor durumdan kurtarılmasını istediler. Geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet Caddesi'nde sokak hayvanları 10 yaşındaki çocuğa saldırmış saldırı sonucu küçük çocuk hastaneye kaldırılarak cerrahi operasyon geçirmişti. Hem insanlar için hemde hayvanlar için bu durumun çözülmesi gerekiyor." şeklinde  görüşlerini belirttiler.
Saldırı Anının Güvenlik Kamera Kayıtları
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Sokak hayvanları ile ilgili yalan haberler yaparak insanlar üzerinde kötü algılar uyandırmanızı kınıyoruz, bizler sokak hayvanlarını besliyoruz bize neden saldırmıyorlar? Devletimizin çıkarmış olduğu 5199 Sayılı sokak hayvanlarını koruma kanunlarına aykırı haber yayınladığınız için suç işliyorsunuz!!!

  • Kafkas kartalı 01 Ocak 1970 02:00

    Sahipsiz şehirde köpeklerde sahapsız olur şehir dolmuş taşmış köpek neden bunlar ile ilgilenmiyor kimse.