ASAYİŞ Haber Girişi : 25 Ekim 2019 18:20

Kars'ta Sokak Köpeği 10 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı

Kars'ta Sokak Köpeği 10 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı
Kars'ta akşam saatlerinde sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki küçük çocuk hastanelik oldu.
Kars Güncel- Kars'ta akşam 16:30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Arma Yapı önünde yürüyen küçük çocuk sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Küçük çocuğun bağırması üzerine çevrede bulunan vatandaşlar olaya müdahale etti. Sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 10 yaşında ki Muhammet Ali Buğra Ç. sokak köpeğinin saldırması sonucu kalçasından yaralandı. Yaralı olarak Harakani Devlet Hastanesi acil servisine  kaldırılan küçük çocuğa pansuman yapılarak 7 dikiş atılması sonrasında taburcu edildi.

Vatandaşlar sürekli sokak köpeklerinin saldırmasından tedirgin oldukları için yetkililerden bu duruma müdahale etmelerini istiyor.

Kars'ta Sokak Köpekleri Tehlike Saçıyor Kars'ta Sokak Köpekleri Tehlike Saçıyor

Kars'ta sayıları her geçen gün daha da artan sokak köpekleri mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.
Kars Güncel- Kars'ta özellikle kış mevsiminin gelmesiyle birlikte sayıları her geçen gün daha da artan sokak köpekleri mahalle sakinlerini tedirgin etmeye devam ediyor.

Şehitler Mahallesi'nde okuyucumuz tarafından çekilen fotoğrafta sayıları ona yaklaşan ve gruplar halinde gezen sokak köpekleri yüzünden caddede özellikle akşam saatlerinde korkarak yürüdüklerini belirterek belediye ve bu konuyla ilgilenecek olan kurumlardan yardım istediler.

Özellikle çocuklarının okula yalnız gidemediklerini belirten öğrenci velileri ile mahalle sakinleri köpekler grup halinde geziyor ve geçen gün çocuğumuza saldırdılar. Bizler endişeliyiz hem sokak köpeklerine yazık hem bizlere, yetkililerden bu konuda bir sonuç istiyoruz. diyerek taleplerini dile getirdiler.
 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Napcan 01 Ocak 1970 02:00

    Karsta sokağa çıkmaya korkuyoruz insandan çok köpek var ya toplanıp bi barınak yapılsa çok iyi olur ama nerdeeee yolları çöpleri itleri daha neler neler.....