ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Mayıs 2018 23:29

Kars'ta Silahlı Kavga Olayında 1 Kişi Tutuklandı

Kars'ta Silahlı Kavga Olayında 1 Kişi Tutuklandı
Kars'ta 6 Mayıs Pazar günü akşam saatlerinde meydana gelen silahlı kavga olayında bir kişi tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Kars Güncel- Kars'ta 6 Mayıs Pazar akşam saatlerinde Ortakapı Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde meydana gelen olayda,  çıkan kavganın taraflarının silah kullanması sonucu 1 kişinin ayağına kurşun isabet etmesi sonucu yaralanmış, olayla ilgili iki kişi gözaltına alınmıştı.
Olayla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrası E.Ç. isimli şahsı bacağından silahla vuran, A.Ç. ile C.Ç. polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyette ifade işlemleri bittikten sonra gözaltında olan A.Ç. ile C.Ç. hakim karşısına çıkartıldı. Olayla alakalı olarak E.Ç.'yi silahla vuran A.Ç. tutuklanarak ceza evine gönderilirken, C.Ç. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.