KARS Haber Girişi : 24 Şubat 2018 15:46

Kars'ta Sıcak Hava Yerini Kar Yağışına Bırakacak

Kars'ta Sıcak Hava Yerini Kar Yağışına Bırakacak
Kars'ta bugün Şubat ayının son haftası olmasına rağmen hava sıcaklığı sıfırın üzerinde 2 derece olurken, pazar günü itibari ile sıcak hava yerini kar yağışına bırakacak.
Kars Güncel- Kars'ta etkili olan sıcak hava pazar günü itibari ile yerini kar yağışına bırakacak.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan hava tahmin raporuna göre; "Yapılan son değerlendirmelere göre: Bölgemiz genelinde havanın az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi beklenirken, hava sıcaklık değerlerinde değişiklik olmayacağı belirtildi.
Uzmanlar tarafından gündüz sıcaklığının gece vakitlerinde sıfırın altına düşmesi sebebi ile oluşan buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıda bulunarak; "Bölgemiz genelinde akşam ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte pus hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin, vatandaşların ve özellikle sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

KARS
İlçeBeklenen HavaEn Düşük
(°C)
En Yüksek
(°C)
KarsAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu5
AkyakaAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu8
ArpaçayAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu5
DigorAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu7
KağızmanAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu11
SarıkamışAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu3
SelimAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu4
SusuzAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu5




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.