ASAYİŞ Haber Girişi : 18 Ekim 2018 20:40

Kars'ta Sattığı Hayvanlarının Parasını Kaybeden Yaşlı Kadın Mutlu Haberi Bekliyor

Kars'ta Sattığı Hayvanlarının Parasını Kaybeden Yaşlı Kadın Mutlu Haberi Bekliyor
Kars'ta sattığı hayvanların parasını kaybeden ve mağdur olan 61 yaşındaki Salihe Bayrambey kendisine gelecek iyi haberi bekliyor.
Kars Güncel- Kars'ın Merkeze bağlı Ağadeve Köyü'nde yaşayan 61 yaşındaki Salihe Bayrambey beslediği hayvanlarını 15 Ekim Pazartesi günü Selim Hayvan Pazarı'na götürüp satıyor. Hayvanlarının satışından elde ettiği 25 Bin TL parayı yanında bulunan poşet içerisine koyan Salihe Bayrambey daha sonra Selim İlçesinden ayrılarak Kars'a geliyor.
Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne tedavi amacıyla giden yaşlı kadın, hastanede ki işlemlerinin bitmesinin ardından kent merkezine geliyor. Şehir Merkezi'nde alış veriş için girdiği bir işletmede paraların poşet içerisinde olmadığını fark eden 61 yaşındaki Salihe Bayrambey çaresizce uğradığı yerlere giderek kaybolan parasını bulmak için uğraşsa da bir sonuç elde edemiyor.
Daha sonra durumu polis ekiplerine haber vererek hayvan satışından elde ettiği 25 Bin TL'nin kaybolduğunu bildirip polis ekiplerinden yardım istiyor. Olay yerine gelen ekipler durum hakkında inceleme ve paraların bulunması için çalışmalara başlıyor. 
Sattığı hayvanlardan elde ettiği 25 Bin TL'yi kaybeden Salihe Bayrambey, kendisine gelecek iyi haberi beklerken, bu parayı bulan vatandaşlara ise 5 Bin TL'sini hediye edeceğini belirtti.
İletişim için; Salihe Bayrambey 0 (536) 520 20 36
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.