KARS Haber Girişi : 02 Şubat 2020 15:53

Kars'ta Sahibinden Satılık Modern Besi Çiftliği

Kars'ta Sahibinden Satılık Modern Besi Çiftliği
Kars'ta şehir merkezine 3 km mesafede 26 dönüm alan üzerine kurulu son sistem makine ve teçhizatı bulunan 300 büyükbaş hayvan kapasiteli modern besi çiftliği satılığa çıkartıldı.
Kars Güncel- Kars'ta bir çok alanda ticari faaliyet gösteren Karslı yatırımcı ve iş insanı Mehmet Çakarız'a ait içerisinde son sistem makine ve ekipmanların bulunduğu Doğuş Damızlık Hayvan ve Besi Çiftliği satılığa çıkartıldı.

Şehir merkezine 3 km mesafede bulunan ve Merkez Azat  Köyü sınırları içerisine kalan modern çiftlik 26 dönüm alan üzerine kurulu olup 300 büyükbaş hayvanın kapalı alanda besi yapılabilecek modern ahırı bulunmaktadır. Tamamen son teknoloji ürünlerinden oluşan entegre tesiste bütün makine ve teçhizatları mevcuttur. 

Satılığa çıkartılan besi çiftliğinde 300 büyükbaş hayvanlık kapalı ahır, 1 daire, 1 bakıcı evi (çoban evi), kapalı makine garajı, kaba yem depoları, slaj çukurları, trafo binası, su sondaj kuyusu, 25 tonluk su deposu, jenaratör, traktör, süt sağım makineleri, süt depolama tankı, yem karma makinesi, sağım üniteleri, balya makinesi gibi bir çok tarımsal makine ve ekipman bulunmaktadır.

Tarım ve hayvancılık alanında yatırım yapılabilecek bir çok üstün özelliklere sahip , ulaşım, su ve elektrik gibi sorunları olmayan modern tesis yeni sahiplerini bekliyor.

Daha fazla bilgi almak için;
Mehmet Çakarız Tel: 0532 352 76 08 
Çiftlik Adres: Merkez Azat Köyü Doğuş Damızlık ve Besi Çiftliği Kars 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.