KARS Haber Girişi : 29 Ocak 2018 14:49

Kars'ta Rufai Cemaatinden Mehmetçiğe Kurbanlı Destek

Kars'ta Rufai Cemaatinden Mehmetçiğe Kurbanlı Destek
Kars'ta Rufai Cemaati Askerlik Şubesi'ne giderek, silah altına alınmak ve TSK'nın yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına desteklerini belirtmek için başvuru dilekçelerini sundular.
Kars Güncel- Kars'ta Rufai Cemaati Askerlik Şubesi'ne giderek, silah altına alınmak ve TSK'nın yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına desteklerini belirtmek için başvuru dilekçelerini sundular.
Askerlik Şubesi önünde ellerinde Türk Bayrakları ve tekbir getirerek bir araya gelen yaklaşık 50 kişilik gruptan, Rufai Dergahı Vekili Abdullah Erdağı; Gün birlik olma günüdür, bu vatan hepimizindir, başka Türkiye yok. Sözde dost görünen Amerika, Avrupa ve diğer batılı devletlerin içten bölüp parçaladığı devletlerin ve mazlumların tek sığınağı Türkiyemiz iken, biz nereye sığınacağız. Biz alışmamışız esaret altında yaşamaya, biz alışmamışız başka bayrak altında yaşamaya, biz alışmamışız sığıntı olmaya, biz alışmamışız el açmaya. Biz bu aziz vatanı kimselere yem etmeyiz, parçalatıp bayrağımızı indirtmeyiz, ezanlarımızı dindirtmeyiz. Bunu bu aziz millet 15 Temmuz’da fazlasıyla göstermiştir ve göstermeye de devam edecektir. Bırakalım siyasi görüşleri, ırkçılık kavgasını, mezhep kavgalarını çünkü  bu vatan hepimizin. Bugün bizim kavgamız ülkemizin ayakta durma kavgası, geleceğimizi koruma ve güvence altına alma kavgası. Unutmayalım, başka Türkiye yok. Bizlerin varlığından dahi rahatsız olan düşman devletlerine ve onların uşaklığına boyun eğmiş terör örgütlerine karşı gün birlik olma günüdür." dedi.
Erdağı daha sonra konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Bu cihatta askerlik şubesine vermiş olduğumuz dilekçeyi arz ediyorum. Devletimizin varlığını, birlik ve dirliğini, geleceğini korumak adına ve ileride oluşabilecek her türlü tehlikelere karşı, bu tehlikeleri oluşturan Deaş, Fetö,Pyd, Pkk gibi örgütlere ve bunlara destek olan Amerika, Avrupa ve diğer batı devletlerine karşı vermiş olduğumuz mücadelede başta Afrin olmak üzere bütün silahlı ve silahsız mücadelelerde devletimize maddi ve manevi her türlü desteği canı gönülden vermek istiyoruz. Bu sebeple devlet büyüklerimizin ve yetkili makamların emrine hazırız. Ayrıca gönüllü askerliğe katılmak istiyoruz, gereğinin yapılmasını arz ediyoruz." dedi.
Silah altına alınmak için başvuru dilekçelerini Askerlik Şubesi'ne teslim eden gruba yoldan geçen diğer araç sürücüleri de korna çalarak destek verdiler. Daha sonra grup Askerlik Şubesi önünden tekbirler getirerek ayrıldı.















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.