YAŞAM Haber Girişi : 13 Temmuz 2020 20:33

Kars'ta Polis Ekipleri Düğün ve Nişan Törenlerini Denetliyor

Kars'ta Polis Ekipleri Düğün ve Nişan Törenlerini Denetliyor
Kars'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında polis ekipleri düğün ve nişan etkinliklerini denetleyerek vatandaşları uyarıyor.
Kars Güncel- Geçtiğimiz günlerde Kars Valisi Türker Öksüz başkanlığında toplanan  Kars İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi  il genelinde yapılacak olan düğün, nişan vb. etkinliklerde alınması gereken tedbirleri ve uyulması gereken kuralları belirlemişti.

Kurul kararı gereği Kars'ta il genelinde yapılacak düğün ve nişan etkinliklerinin "en erken başlangıç saati: 10.00 ve en geç bitiş saati: 22.00 şeklinde olmasına, etkinliğin en az 48 saat öncesinden kolluk güçlerine bildirilmesi, ilgili kolluk görevlilerininde etkinliğin koronavirüs tedbir rehberlerine uygunluk açısından denetimlerinin yapılması" kararı alınmıştı.    

Alınan kararlara istinaden Kars'ta polis ekipleri kent merkezinde yapılan düğün ve nişan etkinliklerini kontrol etmeye başladı. Yapılan etkinlik alanına giden polis ekipleri vatandaşlara koronavirüs tedbirlerini kapsamında uyarı ve denetimleri gerçekleştirmeye devam ediyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.