KARS Haber Girişi : 01 Mart 2018 00:25

Kars'ta Oyuncaklarını Satan Çocuklar, Gelirini Mehmetçik Vakfına Bağışladılar

Kars'ta Oyuncaklarını Satan Çocuklar, Gelirini Mehmetçik Vakfına Bağışladılar
Kars'ta yaşları 9 ile 11 arasında değişen 4 kız öğrenci, kendilerine ait oyuncaklarını satıp elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayarak görevde bulunan Mehmetçiklere destek verdiler.
Kars Güncel- Kars'ın Selim ilçesinde 4 minik öğrenci öğrenci, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için oyuncaklarını satarak elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfına bağışladılar.

Atatürk Yatılı Bölge İlkokulu'unda öğrenim göre, Dilara Ustabay (9), Aslı Çelik (11), Eylül Pir (9) ve Cansu Toper (9), okulun bahçesinde stand açarak, Mehmetçik için oyuncaklarını satışa çıkarttı.

Öğrenci ve velilerin ilgi gösterdiği stantta minik yürekli öğrenciler, oyuncaklarını Mehmetçik için satarak destek olmayı amaçladı. Öğrenciler aynı zamanda askerler için manevi destek olmak için de mektup yazdı. 

Minik öğrenciler kurdukları mini stantta, "Mehmetçik için... Afrin'deki bütün askerlerimize başarılar. ne mutlu Türküm diyene" yazısını yazarak vatandaşlardan destek istedi.













Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.