KARS Haber Girişi : 19 Mart 2019 14:58

Kars'ta Okulda Türk Bayrağına Saygısızlık!

Kars'ta Okulda Türk Bayrağına Saygısızlık!
Gün Geçmiyor ki Kars’ta bir olumsuzlukla karşılaşmayalım. Bunlardan en sonuncusuna ise olumsuzluk demek bile az kalır. Bu görüntüler yürek sızlatır.

Kars Güncel-Kars Atatürk İlköğretim Okulunun Arka Bahçesine bırakılan Türk Bayraklı Türkiye Haritası tablosu görenleri derinden üzüyor. Rengini ecdad kanından alan Türk Bayrağının da içinde bulunduğu Türkiye Haritası tablosu Kars Atatürk İlköğretim Okulunun arka bahçesine atıl bir şekilde bırakılması Türk Bayrağına verilen değerin bir göstergesi değilde nedir dedirtiyor. Türk Bayrağı Kanunundan bir haber olan bu okul yöneticileri ve görevlileri Bayrağa Saygısızlığının biran önce öğretilmesi için Kars'taki yetkili mercileri de göreve davet etmek ayrıca boynumuzun borcudur. Vatandaşlar Kars Valiliğini Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü göreve davet ederek bu duyarsız davranışı sergileyenler mi bu okuldaki çocuklarımıza Vatan Millet Bayrak sevgisini öğretecekler diyede ayrıca tepki gösterdiler.
Bizlerde Kamuoyunun vicdanı olan gazeteciler olarak bu içler sızlatan görüntünün biran önce ortadan kaldırılmasını talep ederek eğer ki o bayrağı kaldırmıyor iseniz  oradan biz o bayrağa talibiz diyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kartal 01 Ocak 1970 02:00

    Hayırdır okul yönetimi ile sıkıntınız mı var