ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Mayıs 2018 21:48

Kars'ta 'niye oruç tutmuyorsun, Sigara İçiyorsun' Kavgası

Kars'ta 'niye oruç tutmuyorsun, Sigara İçiyorsun' Kavgası
Kars'ta "niye oruç tutmuyorsun, Sigara İçiyorsun" saldırısı bugün yaşandı.
Kars Güncel- (Özel Haber)  Kars'ta "niye oruç tutmuyorsun, Sigara İçiyorsun" saldırısı bugün yaşandı.
Haber Merkezimize ulaşan bilgiye göre olay saat 17:50 sıralarında Kars'ta meydana geldi. Evliya Cami Külliyesi içerisinde bulunan Hasan Harakani Türbesi önünde meydana gelen olayda, 17 yaşında olan F.K. isimli genç sigara içiyor, gencin sigara içtiğini gören 36 yaşındaki A.S. isimli vatandaş ise türbe önünde ayak ayak üzerine atarak sigara içen F.K.'nın yanına gelerek önce sözlü olarak Ramazan ayı ve bulunduğu türbede sigara içmemesi konusunda uyarıda bulunuyor. A.S. sigara içen F.K.'yı defalarca uyarmasına rağmen sigara içmeye devam ediyor. 
Daha sonra sigara içen F.K. ile içmesini istemeyen A.S. arasındaki sözlü tartışma kavgaya dönüşüyor. Bunun üzerine A.S. isimli 36 yaşındaki vatandaş sigara içen F.K.'ya tokat atmak suretiyle darp ediyor.
İkili arasında çıkan arbedeyi çevre sakinlerinin polis ekiplerine bildirmesi üzerine çevrede bulunan asayiş ekipleri olay yerine geliyor. Sigara içtiği için darp edilen F.K polis ekiplerine darp edildiğini ve şikayetçi olduğunu belirttiğinden dolayı önce darp raporu alınması için hastaneye götürülen ikili daha sonra resmi işlemlerin yapılabilmesi için İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Darp Edilen F.K.'nın şikayetçi olduğu olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.