ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Mayıs 2018 23:04

Kars'ta Miras Kavgası Kanlı Bitti 10 Yaralı

Kars'ta Miras Kavgası Kanlı Bitti 10 Yaralı
Kars'ta aynı aileye mensup akrabalar arasında meydana gelen miras kavgasında 1 kişi kafasına aldığı balta darbesi ile ağır yaralanırken, toplam 10 kişi yaralı olarak Kars'ta çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kars Güncel- Karsın Akyaka İlçesinde aynı aileye mensup akrabalar arasında meydana gelen kavganın büyümesi sonucu toplam 10 kişi yaralanırken, bir kişi kafasına aldığı balta darbesi ile ağır yaralandı.
Kars'ın Akyaka ilçesinde akşam saatlerinde akrabalar arasında "miras meselesi" yüzünden meydana gelen kavganın büyümesi üzerine üzerine diğer aile bireyleri de kavgaya dahil oldu. Çıkan kavgada olayın taraflarından 27 yaşındaki B.P. başına aldığı "balta" darbesi ile ağır yaralanırken, Y.P., İ.P., O.P, ile kavganın diğer tarafından ise C.P., E.P., D.P., D.P,T.P., C.P. de yaralandı.
Olayla ilgili olarak olay yerine kısa süre içerisinde çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Kavgada kafasına aldığı balta darbesi ile ağır yaralanan B.P. ambulansla Kars Harakani  Devlet Hastanesine kaldırılırken, yaralı B.P.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Kavgada yaralanan diğer şahıslar ise Kars'ta bulunan çeşitli hastanelere sevk edildi.
Polis ekipleri B.P.'yi yaralayan C.P. isimli şahsı kısa süre içerisinde yakalayarak göz altına aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.