YAŞAM Haber Girişi : 03 Ocak 2020 13:52

Kars'ta Minik Çocuklar İçin Anlamlı Etkinlik

Kars'ta Minik Çocuklar İçin Anlamlı Etkinlik
Kars'ta ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmak için hobi olarak yaptığı puzzleri "Ellerde Birleşen Gülümseme"sergisiyle çocuklar yararına kullanacak.
Kars Güncel- Kars'ta yaşayan ev hanımı Pınar Dönmez'den örnek olacak etkinlik.

Kars'ta ihtiyaç sahibi olan çocuklara yardımcı olmak isterken bulduğu çözüm sergi yapmak oldu. Sergide yaklaşık beş yıldır yaptığı puzzleri satarak elde edeceği geliri ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmak istediğini belirten Pınar Dönmez yaptığı açıklamada; "Kars'ta yaşıyorum, 5 yıldır hobi olarak puzzle yapıyorum yaklaşık 100 kadar tamamladığım puzzle oldu. Bunları değerlendirmek ve ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet almak için bu etkinliği gerçekleştirme fikri aklıma geldi. Sayın valimiz ve emniyet müdürümüzünde katılacağı bir sergi olacak inşallah, Bu çocukları sevindirecek puzzle'ların  birleşmesinde sadece benim değil, yardımcı olmak isteyen herkesin bir eli olsun istedim. Destek olmak isteyen herkesi bekliyorum bu yolda Kars halkınında destek olmasını istiyorum." dedi.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı'nda 11 Ocak 2020'de saat 12:00'da açılışı gerçekleştirilecek olan sergi 11-13 Ocak 2020 tarihlerinde de devam edecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.