KARS Haber Girişi : 04 Nisan 2019 18:27

Kars'ta MHP Belediye Seçimlerinin İptali İçin Başvuru Yaptı

Kars'ta MHP Belediye Seçimlerinin İptali İçin Başvuru Yaptı
31 Mart seçimlerinde Kars Belediye Başkanı seçilen Ayhan Bilgen sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kars'ta MHP'nin seçimlerin iptal edilmesi için başvuru yaptığını açıkladı.
Kars Güncel- Kars'ta 31 Mart seçimleri sonrasında Cumhur İttifakı adayı MHP'li Çetin Nazik'in itirazların ardından şimdi de seçimin iptal edilmesi için başvuru yaptığı bilgisine ulaşıldı.

31 Mart seçimlerinde Kars'ta HDP'den Belediye Başkan Adayı olarak seçime giren ve seçimi kazanan Ayhan Bilgen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "MHP şimdi de Kars'ta seçimlerin iptali için il seçim kuruluna başvurdu." dedi.

Edindiğimiz bilgilere göre Kars MHP İl Başkanlığı tarafından İl Seçim Kurulu'na verilen seçimlerin iptal edilmesi için dilekçenin MHP Genel Merkezi talimatı olduğu ve iptal gerekçeleri hakkında ise şimdilik gizli olduğu ve kamuoyuna yansıtılmadığı yönünde.

Seçim Süreciyle alakalı olarak MHP'li Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik'in oyların yeniden sayımı için başvuru yaptığı, daha sonra Kars Adliyesinde akşam saatlerinde başlayarak sabaha kadar süren oyların tekrar sayım işleminde  HDP'nin 12192 oy, MHP ise 10954 oy aldığı tespit edilmişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mem doğan 01 Ocak 1970 02:00

    Yenilen pehlivan güreşe doymazmış

  • mesut şahin 01 Ocak 1970 02:00

    allahın iznizle kars pkkya galmıyajah ayhan bilgen sen ne sikimin oglusanki