KARS Düzenleme Tarihi : 04 Eylül 2020 14:29 Haber Girişi : 04 Eylül 2020 14:31

Kars'ta Koronavirüs Vaka ve Vefat Sayıları Açıklandı

Kars'ta Koronavirüs Vaka ve Vefat Sayıları Açıklandı
Vali Öksüz Kars'ta şuan 100 hastanın koronavirüs nedeniyle hastanede yattığı, 25 kişininde yaşamını yitirdigini belirtti.

Kars Güncel-Vali Türker Öksüz yaptığı değerlendirmede; tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüse karşı henüz bir aşı veya ilaç geliştirilemediğini bu yüzden salgın ile mücadelede en etkili yöntemin maske, mesafe ve temizlikten oluşan kurallar bütününe riayet etmek olduğunu belirterek, salgına karşı aldığımız tedbirler kadar güçlü olduğumuzu söyledi.
Salgın Denetim Merkezi ve Mahalle Denetim Merkezlerinin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Sayın Valimiz, salgın kapsamında ilimizde bugüne kadar 25 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 100 vatandaşımızın da şu an hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
Salgın nedeniyle olayı hayatını kaybeden vatandaşlarımızın dan dolayı derin üzüntü duyduğunu ifade eden Vali Öksüz , daha fazla kayıp vermemek adına tüm iş kolları için İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararların uygulanıp uygulanmadığını denetlemek üzere ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının denetimlerini yaptığını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.