ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 08 Ekim 2020 17:35 Haber Girişi : 08 Ekim 2020 17:38

Kars'ta Koronavirüs Denetimleri Devam Ediyor

Kars'ta Koronavirüs Denetimleri Devam Ediyor
Kars merkez ve ilçelerinde Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimler gerçekleştirildi.
Kars'ta Koronavirüs Denetimleri Devam Ediyor

Kars Güncel- Koronavirüs salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından Valiliklere gönderilen “'COVİD-19 Tedbirleri Denetimleri'” genelgesi doğrultusunda tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de denetimlere devam edildi.

Vali/ Belediye Başkan v. Türker Öksüz ve beraberindekiler İşletmeleri ziyaret ederek maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ederek esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.

İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Ticaret ve Sanayi  Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu'nun katıldığı denetimde; maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının insan ve toplum sağlığı için önemine dikkat çeken Vali Vekilimiz, yapılan denetimlerdeki temel amacın insan ve toplum sağlığını korumak olduğunu belirterek koronavirüs tedbirlerine riayet gösteren işletme sahipleri ve vatandaşlara teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.