KARS Düzenleme Tarihi : 10 Kasım 2020 01:10 Haber Girişi : 10 Kasım 2020 01:32

Kars'ta Karanlık Odaklar İşbaşında

Kars'ta Karanlık Odaklar İşbaşında
Kars'ta bugün sosyal medya hesaplarında AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın hakkında asılsız ve kurgu yöntemiyle dijital ortamda oluşturularak yapılan paylaşımlara Başkan Çalkın ve Kars Olay Gazetesi'nden sert açıklama.

Yapılan paylaşımlar hakkında Kars Olay Gazetesi kamuoyuna;"AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'a Alçak Komplo" başlığıyla bir duyuru yaparak iddiaların asılsız olduğunu duyurdu.

Kars Olay Gazetesi'nden yapılan açıklamada; "Bugün sosyal medya hesaplarında AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'a kongreye kısa bir süre kala ismimiz alet edilerek bir takım konuşmalar, gerek FETÖ yöntemiyle birleştirme, gerekse özellikle AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'ın ses taklidi dijital ortamda düzenlenerek bir ses kaydı oluşturulmuştur.

Yayınlanan kayıt bir kurgu olup tamamen gerçek dışı olduğu ve itibar zedeleme amacında olduğu gayet aşikardır.

Tarafımızca bu çirkin komployu kuranlar hakkında her türlü hukuki hakkımızı kullanarak gerekli yasal işlemlerin başlatılması için adli makamlara başvuru yapacağımız hususunu Kars Kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz." ifadelerine yer verildi.

Asılsız İddialara AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'dan Açıklama

Başkan Çalkın açıklamasında;"AK Partimizin güçlenerek çıkacağı kongre sürecinde Fetö taktiği ile şahsımın sesi taklit edilerek elde edilen ses kaydı sosyal medyada paylaşılmaktadır. Bu adi komplo karşılıksız kalmayacaktır. Bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağım. Kıymetli hemşehrilerimin bu asılsılz ve maksatlı paylaşıma itibar etmemelerini önemli rica ederim." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.