KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 14 Aralık 2018 15:32

Kars'ta Kadınlar için Yapabilirsin Film Gösterimi ve Söyleşisi Yapılacak

Kars'ta Kadınlar için Yapabilirsin Film Gösterimi ve Söyleşisi Yapılacak
Kars'ta Türk Tuborg’un katkılarıyla 20 Aralık Perşembe günü saat 10:00 - 13:00 arası “Yapabilirsin Film Gösterimi ve Söyleşi” programı düzenlenecek.

Kars Güncel- Türk Tuborg A.Ş., “100% Gönüllüyüz” oluşumu adına kadınlara yönelik yeni bir sosyal sorumluluk projesine başlıyor. Türk Tuborg’un A.Ş.’nin desteğiyle gerçekleşen proje; gazeteci, yazar, belgesel yapımcısı Tuluhan Tekelioğlu’nun “Yapabilirsin” kitabından yola çıkarak, Türkiye genelinde kadınları hayallerine ulaştırmak, girişimci olmak konusunda yüreklendirmek; “Sen de Yapabilirsin” diyerek yörelerdeki yeni kadın girişimcilerin çıkmasına destek olmayı amaçlıyor. Tuluhan Tekelioğlu ve Türk Tuborg A.Ş.Genel Müdürü Damla Birol ‘un katılımlarıyla yıl boyunca toplam 7 şehirde yapılacak buluşmaların ilk durağı Kars olacak.

Türk Tuborg’un katkılarıyla 20 Aralık Perşembe günü saat 10:00 - 13:00 arası Kars Kültür Merkezi Salonu’nda Tuluhan Tekelioğlu, Türk Tuborg A.Ş. Genel Müdürü Damla Birol ve girişimci Kars Kaz Evi’nin sahibi Nuran Özyılmaz ile birlikte gerçekleşecek “Yapabilirsin Film Gösterimi ve Söyleşi” etkinliğimizde Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

TÜRK TUBORG A.Ş.

Tarih: 20 Aralık 2018, Perşembe

Saat: 10.00-13.00

Yer: Kars Kültür Merkezi Salonu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.