ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Ağustos 2019 21:07

Kars'ta Kaçak Akaryakıt Operasyonu

Kars'ta Kaçak Akaryakıt Operasyonu
Kars Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kars Ardahan Yolu üzerinde daha önceden mühürlenen bir akaryakıt istasyonuna operasyon düzenledi.

Kars  Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden Yapılan Yazılı Açıklamada: "21.08.2019 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Kaçak akaryakıt satışının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
Kars Ardahan Yolu üzerinde faaliyet göstermeyen ve daha önceden mühürlenen bir akaryakıt istasyonu içerisinde yapılan aramada;
- 31.268 Lt. kaçak akaryakıt, 3 adet metal depo, 1 adet dalgıç pompa, 2 adet akaryakıt sayacı, 5 adet değişik ebatlarda aktarımda kullanılan hortum, 2 adet pompa tabancası ele geçirilmiştir.
Konu ile ilgili olarak 2’si Azerbaycan uyruklu olmak üzere 3 kişi gözaltına alınmış olup, 22.08.2019 günü adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan 2 kisi savcılıktan serbest bırakılmış, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.
Kars İl Emniyet Müdürlüğümüz olarak “Toplumumuzun huzur, güven ve sağlığını tehdit eden suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kesintisiz olarak devam edecektir." denidi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.