YAŞAM Haber Girişi : 06 Haziran 2019 12:54

Kars'ta Haziran Ayında Kar Topu Oynadılar

Kars'ta Haziran Ayında Kar Topu Oynadılar
Kars'ta piknik için gittikleri yaylada erimeyen kar birikintilerini gören vatandaşlar haziran ayında kar topu oynama sevinci yaşadı.
Kars Güncel- Kars'ta haziran ayında kar topu oynama imkanı bulan vatandaşların sevinci kameralara yansıdı.

Kars Merkeze 15 km mesafede bulunan Karaçoban Köyü'nde piknik için 2600 rakımlı Çatal Kaya yaylasına çıkan vatandaşların dağın yüksek kesimlerinde yaz aylarının yaşanmasına rağmen erimeyen kar birikintilerini görmesi üzerine kar topu savaşı yaptılar.

Köy sakinlerinden Oğuzhan, Ömer , Gürkan Emekcan Kildiş,  Murat , Fırat Haman, Aykut , Emre, Fırat Karabulut, Oğuz, İbrahim Gündoğan, Onur Göksü isimli vatandaşlardan oluşan üniversite ve lise  öğrencilerinden oluşan gençler haziran ayında kar topu oynamanın zevkini yaşadı.

Grup olarak yaptıkları açıklamada; "Piknik için köyümüzün 2600 rakımlı yaylasına çıkmıştık, En 10 yıldır yaylamıza gitmiyorduk zaten. Piknik için gidince dedik biraz gezeli çocukluğumuzun geçtiği yerde. Sonra kayaların arasında kar yığınını gördük ve herşey 1 kartopu ile başladı. Güzelce bir vakit geçirdik ve haziran ayında kar topu oynamanın zevkini yaşadık. Herkesin özellikle bu sıcak havalarda bu eğlenceyi yaşamasını tavsiye ederiz." dediler.
Haberin Videosu
s'ta 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.