ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Eylül 2018 01:24

Kars'ta Hayvan Meselesinden Çıkan Tartışmada 1 Ölü

Kars'ta Hayvan Meselesinden Çıkan Tartışmada 1 Ölü
Kars'ta hayvanları kapının önünden geçirme meselesinden çıkan tartışmada bir kişi hayatını kaybetti.
Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre Karsın Akyaka İlçesinde meydana gelen olayda V.N. ile R.N. arasında hayvanları kapı önünden geçirme nedeni ile tartışma çıktı. Çıkan tartışmaya diğer aile fertlerinin de karışmasıyla tartışma kavgaya dönüştü. 
Kavganın büyümesi üzerine olaya dahil olan V.N. nin babası B.N. ile R.N.'nin babası F.N.'nin de kavgaya karışması üzerine R.N. kavga esnasında bıçakla V.N. nin babası B.N.'yi yaraladı. Bıçak darbesi ile yaralanan B.N. kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olay yerine güvenlik güçlerinin gelmesi ile birlikte R.N. suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Kavga dolayısıyla yaşamını yitiren B.N.'nin cenazesi kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için Kars Harakani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, yeni bir olay meydana gelmemesi için güvenlik tedbirleri alındı.
Kavganın taraflarının Akyaka Belediye Başkanı Öztürk Nar'ın akrabalarının olduğu bilgisine ulaşıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Rabutay Neroglu 01 Ocak 1970 02:00

    Allah rahmet eylesin