YAŞAM Haber Girişi : 03 Temmuz 2018 13:51

Kars'ta Hava Durumu Nasıl Olacak

Kars'ta Hava Durumu Nasıl Olacak
Kars'ta hava nasıl olacak? Kars'ta etkisi hissedilir derecelerde artan sıcak hava daha ne kadar sürecek. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporu ne diyor?
Kars Güncel- Kars'ta hava nasıl olacak? Kars'ta etkisi hissedilir derecelerde artan sıcak hava daha ne kadar sürecek. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporu ne diyor?
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre; "Bölgemiz genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği, hava sıcaklığının evsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerinde seyredeceği belirtilirken, aşırı sıcaklıklar dolayısıyla uyarıda bulunuldu. Yapılan uyarıda; Bölgemiz genelinde önümüzde ki 3 (dört) gün boyunca hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerlerinde seyredeceği beklendiğinden (11.00 - 16.00) saatleri arası güneş çarpmasına karşı yaşlıların, kronik hastaların ve çocukların dışarıya çıkmamaları tavsiye olunur." denildi.
KARS
İlçeBeklenen HavaEn Düşük
(°C)
En Yüksek
(°C)
KarsParçalı ve az bulutlu32
AkyakaParçalı ve az bulutlu35
ArpaçayParçalı ve az bulutlu33
DigorParçalı ve az bulutlu33
KağızmanParçalı ve az bulutlu36
SarıkamışParçalı ve az bulutlu29
SelimParçalı ve az bulutlu32
SusuzParçalı ve az bulutlu31

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.