ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Temmuz 2018 23:25

Kars'ta Feci Trafik Kazası 2 Araç Çarpıştı

Kars'ta Feci Trafik Kazası 2 Araç Çarpıştı
Kars'ta gece saatlerinde iki aracın karışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralı olarak Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kars Güncel- Kars'ta gece saatlerinde iki aracın karışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralı olarak Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kars- Ardahan Karayolu Subatan Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Ejder B. idaresindeki 36 EP 603 plakalı araç ile sürücü bilgisine ulaşılamayan 36 EY 294 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 36 EY 294 plakalı kamyonet karayolu kenarında bulunan şarampole uçtu.
Kazayı gören çevre sakinleri ve diğer araç sürücülerinin durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 36 EP 603 plakalı araç içerisinde bulunan sürücü Ejder B. ile Özhan B. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında ambulansla Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri ağır hasar gören araçlarda tehlike oluşma ihtimaline karşı müdahalede bulundu. Polis ekiplerinin inceleme çalışmaları esnasında karayolunda ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, polis ekiplerinin kaza tespit çalışması sonrasında kazaya karışan araçlar çekici ile karayolundan kaldırılarak karayolu tekrar araç trafiğine açıldı.
Haberin Videosu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.