ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Ocak 2019 15:25

Kars'ta Feci Kaza 2 Araç Kafa Kafaya Çarpıştı 1 Ölü 3 Yaralı

Kars'ta Feci Kaza 2 Araç Kafa Kafaya Çarpıştı 1 Ölü 3 Yaralı
Karsın Arpaçay İlçesinde meydana gelen trafik kazasında seyir halinde olan iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada imam olan yolcu Abdulhamid A. hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı.
Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre Kars - Arpaçay karayolunda meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta büyük hasar meydana geldi.

Olay yerinden ulaşan ilk bilgilere göre, kazanın sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan Abdulhamid A. ile Adem. İ.'yi ambulansla Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne getirdi. Diğer araçta bulunan isimleri henüz öğrenilemeyen ve soy isimlerinin Öztürk olduğu bilgisine ulaşılan iki yaralı ise Arpaçay İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kars'a sevk edilen yaralılardan imam olan Abdulhamid A.'nın yaşamını yitirdiği, araç sürücüsü olduğu söylenilen Adem İ.'nin ise Harakani Devlet Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisine ulaşıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.