Kars'ta Evinde Korona Aşısı Olan 74 Yaşında ki Amcadan Sağlıkçılara Mesaj

Kars Güncel- Sağlık Bakanlığı tarafından mart ayından itibaren belirlenen öncelik gruplarına yönelik aşılama çalışmaları Kars'ta da devam ediyor.

Covid-19'la mücadelede ve aşı çalışmalarında ülke genelinde sağlık çalışanlarının verdikleri yoğun gayret takdir edilirken, Kars'ta kaydedilen bir görüntü ise çalışmalara halkın duyduğu memnuniyeti gözler önüne serdi.

Kars'ın Selim ilçesine bağlı Eskigazi Köyü'nde yaşayan 74 yaşında ki Nazim Koç isimli vatandaşa evinde aşı yapmak için gelen Selim Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri Covid-19 aşısını yaptıktan sonra ortaya gönülleri ısıtan görüntüler çıktı.

Sizin Canınıza, Türkiye'nin Al Bayrağına Kurban Olurum Selim TSM Mobil ekipleri tarafından Covid-19 aşısı yapılan Nazim Koç sağlık çalışanlarına; "Türkiye Cumhuriyeti'nin sağlıkçıları ve kurtarıcıları hepinize çok teşekkür ederim. Bana bugün korona iğnesi yaptığınız için. Mutluyum, gururluyum ve sizin canınıza kurban olurum. Türkiye'nin al bayrağına kurban olurum." ifadelerine yer verdi.

74 yaşındaki Nazim Koç daha sonra elinde bulunan enstrüman ile 'Ölürüm Türkiyem' isimli eseri sağlık çalışanlarına teşekkür etmek amacıyla seslendirdi.

  • 2 / 1 Kars'ta Evinde Korona Aşısı Olan 74 Yaşında ki Amcadan Sağlıkçılara Mesaj  0

  • 2 / 2 Kars'ta Evinde Korona Aşısı Olan 74 Yaşında ki Amcadan Sağlıkçılara Mesaj  1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.